Koncerter

BarbAros tager ud til hele landet og giver koncerter. Vi synger gerne i kirker pga. den gode akustik, men er ikke blege for også at indtage diverse andre scener. En koncert med BarbAros er synonym med høj energi, smil på læben og vellyd i massevis. Synes du jeres kirke eller koncertforening trænger til noget helt andet, så er vi svaret!

Kontakt os for et tilbud

Konferencer og officielle events

BarbAros har flere gange haft held med såkaldte flashmobs, hvor gæsterne til et givent event ikke har været klar over, at vi skulle synge. Man får sig noget af en overraskelse når 35 fyre pludselig smider overtøjet og står med butterfly og seler og synger af hjertens lyst. Er det også en oplevelse du ønsker at give dine medarbejdere eller gæster, så er vi det rette kor!

Kontakt os for et tilbud

Firmafester, fødselsdage og julefrokoster

Hvis du savner underholdning til din fest med arbejdet, din mosters 50-års fødselsdag eller andet, så er BarbAros klar til at rykke ud! Vi kommer både som helt kor eller som kvartet og underholder dine gæster – og vi garanterer, at de får et smil på læben og en oplevelse med sig i bagagen, som de sent vil glemme.

Kontakt os for et tilbud