Koncerter

BarbAros tager ud til hele landet og giver koncerter. Vi synger gerne i kirker pga. den gode akustik, men er ikke blege for også at indtage diverse andre scener. En koncert med BarbAros er synonym med høj energi, smil på læben og vellyd i massevis. Synes du jeres kirke eller koncertforening trænger til noget helt andet, så er vi svaret!

Pris mellem 8.000 og 10.000 kr. + transport.

Konferencer og officielle events

BarbAros har flere gange haft held med såkaldte flashmobs, hvor gæsterne til et givent event ikke har været klar over, at vi skulle synge. Man får sig noget af en overraskelse når 30 fyre pludselig smider overtøjet og står med butterfly og seler og synger af hjertens lyst. Er det også en oplevelse du ønsker at give dine medarbejdere eller gæster, så er vi det rette kor!

Kontakt os for et tilbud

Firmafester, fødselsdage og julefrokoster

Hvis du savner underholdning til din fest med arbejdet, din mosters 50-års fødselsdag eller andet, så er BarbAros klar til at rykke ud! Vi kommer både som helt kor eller som kvartet og underholder dine gæster – og vi garanterer, at de får et smil på læben og en oplevelse med sig i bagagen, som de sent vil glemme.

Kontakt os for et tilbud

Intim koncerter og frierier

Måske er du den romantiske type og forestiller dig det perfekte frieri med live underlægningsmusik, mens du stiller det gyldne spørgsmål? Tøv ikke længere, for hjælpen er nær! BarbAros tager nemlig ud og sørger for, at livets store øjeblikke bliver endnu større. Vi er meget fleksible i forhold til ønsker, antal sangere og lokation.

Pris mellem 1.000 og 3.000 kr. + transport